Yrityksille

Liikunta auttaa jaksamaan.

Tuo yrityksesi henkilökunta tutustumaan Hyväntuulen Kuntoklubin palveluihin. Esittelemme teille mielellämme laadukkaat tilamme ja järjestämme teille räätälöidyn ryhmäliikuntatunnin.

• Käytä yritysedut hyväksesi
• Laskutus- ja seurantaratkaisut
• Mahdollisuus yksityistunteihin
• 5 päivän kokeilumahdollisuus

Suunnittelemme teille mukavan ja piristävän tuokion Hyväntuulen Kuntoklubilla. Tee hyvä päätös jo tänään ja ota yhteyttä.

Mirelle Sällilä
040 766 7077
mirelle.sallila@hyvantuulenkuntoklubi.net

Ota yhteyttä ›

Yritysasiakkuus tekee hyvää yhteisölle

Työnantajan järjestämä tavanomainen ja kohtuullinen, koko henkilökunnalle suunnattu liikunta on verovapaa etu. Se tekee hyvää niin työntekijälle kuin työnantajallekin. Voitte itse päättää, kuinka paljon yrityksenne tukee henkilökunnan liikkumista rahallisesti. Laskutus voidaan järjestää kuukausittain tai pidemmällä aikavälillä.

Liikunnan lisäämisellä on selvä vaikutus henkilöstön hyvinvointiin, sairaspoissaoloihin ja työssä viihtymiseen. Meillä saat kipinän terveellisemmän elämän aloittamiseen.

Viiden päivän kokeilumahdollisuus

Yrityksenne henkilökunta perheineen saa kokeilla Hyväntuulen Kuntoklubin palveluja viikon ajan maksutta ja ilman sitoutumista. Kokeiluviikko on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran.

Yksityistunti yrityksen henkilökunnalle

Yritysasiakkaana voitte järjestää henkilökunnalle yksityistunnin Hyväntuulen Kuntoklubin tiloissa. Tunti voidaan suunnitella toiveidenne mukaan. Lajista riippuen yhdelle tunnille mahtuu mukaan 20-30 henkilöä.  Tunnin hinta on 190 € sis. alv.

Soita