Liikunta auttaa jaksamaan

Tuo yrityksesi henkilökunta tutustumaan Hyväntuulen Kuntoklubin palveluihin. Esittelemme teille mielellämme laadukkaat tilamme tai järjestämme teille ryhmäliikuntatunnin.
  • Käytä yritysedut hyväksesi
  • Laskutus- ja seurantaratkaisut
  • Mahdollisuus yksityistunteihin
  • 5 päivän kokeilumahdollisuus
Suunnittelemme teille mukavan ja piristävän tuokion Hyväntuulen Kuntoklubilla!

Mirelle Sällilä, puhelin 040 766 7077
mirelle.sallila@hyvantuulenkuntoklubi.net

Yritysasiakkuus tekee hyvää kaikille

Työnantajan järjestämä tavanomainen ja kohtuullinen, koko henkilökunnalle suunnattu liikunta on verovapaa etu. Se tekee hyvää niin työntekijälle kuin työnantajallekin. Voitte itse päättää, kuinka paljon yrityksenne tukee henkilökunnan liikkumista rahallisesti. Laskutus voidaan järjestää kuukausittain tai pidemmällä aikavälillä.

5 päivän kokeilumahdollisuus

Yrityksenne henkilökunta perheineen saa kokeilla Hyväntuulen Kuntoklubin palveluja viikon ajan maksutta ja ilman sitoutumista. Kokeiluviikko on tarkoitettu vain uusille asiakkaille ja sen voi hyödyntää vain kerran..

Yksityistunti

Yritysasiakkaana voitte järjestää henkilökunnalle yksityistunnin Hyväntuulen Kuntoklubin tiloissa. Tunti voidaan suunnitella toiveidenne mukaan. Tunnille mahtuu mukaan jopa 60 henkilöä ja spinning tunneille 34. henkilöä. Tunnin lisäksi esittelemme teille tilamme ja kerromme tarjonnastamme. Tunnin hinta on 140 € sis. alv.

Tee hyvä päätös jo tänään ja ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!