Training strength

KEHITÄ VOIMAA JA MUOKKAA LIHAKSIASI
 

Training STRONG 45

Koko vartalon lihaskuntoa ja lihasvoimaa kehittävä tunti. Training strong -tunti on tehokas koko kehon voima- sekä toiminnallista harjoittelua menevän musiikin tsemppaamana. Tunti koostuu monipuolisesti ylä- ja alavartalon yksinkertaisista lihasvoimaharjoituksista yhdistyen kahteen lyhytkestoiseen func - toiminnalliseen cirquit osuuteen, jossa työskennellään aikaa vastaan. Func osuudessa yhdistyvät lihasvoima- sekä kestävyysharjoittelu ja pääset haastamaan itseäsi haluamallesi tasolle. Tunnilla pääset haastamaan ja kehittämään oman lähtötasosi lihasvoimaa ja lihaskuntoa turvallisesti ja tehokkaasti!

 

Training STRONG 30

30min tunnilla pääset haastamaan ylävartalon lihaksia. Tämä tunti sopii loistavaksi yhdistelmäksi esim. Cycling tunnin kanssa. Tunnit ovat peräkkäin mm.lauantaisin.

 

KAHVAKUULA

Kokonaisvaltaista ja tehokasta! Kahvakuula harjoittelulla kehität sekä lihaskuntoa että aerobista kuntoasi. Kokonaisvaltaisten liikkeiden ansiosta myös kehonhallintasi paranee jokaisessa liikesuunnassa. Tunnilla tehdään eri pituisia aikasarjoja ja käydään läpi tekniikoita. Haastavuutta säädellään helposti kuulan painoluokkaa nostamalla jolloin tunti sopii niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin liikkujalle. Kahvakuulatunnit pidetään CrossTraining salissamme, mutta ovat avoimia kaikille.

 

Training CORE 45

Voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta! Vahvista ja muokkaa vatsa- selkä- ja pakaralihaksiasi ja kehitä samalla myös keskivartalon hallintaa. Treeni sopii tukemaan useita eri urheilulajeja. 

 

CORE & ARMS 40

Vahvista ja muokkaa keskivartaloa sekä käsivarsien lihaksia. Tunnilla käytetään vaihtelevasti eri välineitä, kuten käsi-ja levypainoja sekä vastuskuminauhoja myös kehonpaino toimii osassa liikkeissä jo pelkästään hyvänä vastuksena. Liikkeistä on tarjolla sopivasti vaihtoehtoja ja haasteita kaiken kuntoisille ja tasoisille treenaajille. Tunnin päätteeksi tehdään n.10min rentouttavia sekä palauttavia venytyksiä.

 

MIESTENVUORO I

Kehitä lihasvoimaa monipuolisesti eri treenivälineitä hyödyntäen. Tunti pidetään CrossTraining salissamme ja tunti painottuu lihasvoiman ylläpitämiseen ja kehittämiseen. 

 

MINIBAND (ei toistaiseksi tarjonnassa)

Miniband tunnilla tehdään lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia hyödyntäen suljettuja minivastuskuminauhoja. Tunnilla harjoittelu kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta, kehonhallintaa kuin motoriikkaakin. Tunnilla käytettävien eri vahvuisten Minibandien avulla harjoittelun intensiteettiä on helppo säätää itselleen sopivaksi. (Tunti ei ole tällä hetkellä lukkarissa)

Ota yhteyttä ›
Soita