Jäsenyys

Meillä voit valita juuri sinulle sopivan jäsenyysvaihtoehdon. Jäsenvaihtoehtoja löytyy kattava valikoima pelkästä kuntosalijäsenyydesta ryhmäliikunta- ja Cross Training jäsenyyteen. Meillä et maksa liittymismaksuja. Voit myös ostaa viikon kokeilujäsenyyden hintaan 25€, tai kahden viikon kokeilujäsenyyden hintaan 40€.

Ikäraja kuntosalille sekä tunneille on 11v. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat vuosijäsenyyttä varten vanhempiensa suostumuksen.

Suosittele salia ystävällesi!

Vuosijäsenenä saat kuukauden ilmaista kuntoiluaikaa jokaisesta vuodensopimuksen tehneestä ystävästäsi (tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin).

Liittymislomake ›

Vuosijäsenyys kuntosalilla

56€/kk, opiskelija/ eläkeläinen/ työtön/ perhe 49,90€/kk                                                       

Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Sisältää kuntosalien rajattoman käytön 05.00-23.30.

CrossTraining vuosijäsenyys

69€/kk, opiskelija/eläkeläinen/ työtön 65€/kk.  Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkee jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Jäsenyys sisältää CrossTraining tunnin, ryhmäliikunnan, spinningin ja kuntosalien rajattoman käytön klo 5.00-23.30.

Vuosijäsenyys kuntosali, ryhmäliikunta & spinning

61€/kk, opiskelija/ eläkeläinen/ työtön 57€/kk
Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. sisältää ryhmäliikunnan, spinningin, kuntosalien rajattoman käytön klo 05.00-23.30.

12 kk aamupäivä vuosijäsenyys
50€/kk, opiskelija/eläkeläinen/ työtön 50€       Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. sisältää ryhmäliikunnan, spinningin, kuntosalien käytön. Saapuminen klo 14.00 mennessä.

Perhejäsenyys

Kun samasta taloudesta liittyy jäseniksi kaksi tai useampi henkilö, saavat jäsenet edullisemman perhejäsenyyden. Perheen yhteinen vuosijäsenyyden hinta on alhaisempi kuin kahden tai useamman normaalijäsenyyden yhteishinta. Perhejäsenyyden edellytyksenä on, että perheenjäsenet asuvat samassa taloudessa ja että mahdolliset suoraveloitukset tehdään yhdeltä tililtä. Perheestä ensimmäinen jäsen maksaa normaalihinnan 61€/kk ja kaikki seuraavat 57€/kk.

11-14 vuotiaat jäsenen lapset treenaavat edullisesti 40€/kk.

Kuukausikortti

Kuntosali 

66€/kk, opiskelija/ eläkeläinen/ työtön 61€.

Tämä jäsenyys on saatavilla joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 1kk irtisanomisajalla tai jäsenyyden voit aktivoida vastaanotossamme 1kk kerrallaan juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Jäsenyys sisältää kuntosalin rajattoman käytön klo 5.00-23.30.

Kuukausikortti 

Kuntosali, ryhmäliikunta & cycling

72€/kk, opiskelija/eläkeläinen/ työtön 68€/kk
Tämä jäsenyys on saatavilla joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 1kk irtisanomisajalla tai jäsenyyden voit aktivoida vastaanotossamme 1kk kerrallaan juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Jäsenyys sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan, spinningin rajattoman käytön klo 5.00-23.30.

Kuukausikortti

CrossTraining, kuntosali, ryhmäliikunta & cycling

79€/kk, opiskelija/eläkeläinen/työtön 75€/kk
Tämä jäsenyys on saatavilla joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 1kk irtisanomisajalla tai jäsenyyden voit aktivoida vastaanotossamme 1kk kerrallaan juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan, spinningin sekä CrossTrainingin rajattoman käytön klo 05.00-23.30.

10 kerran kortti

92€, opiskelija/eläkeläinen/ työtön 88€ (sis. kuntosali)
99€, opiskelija/eläkeläinen/työtön 95€ (sis. kuntosali, CrossTraining, ryhmäliikunta, cycling)

Ei edellytä sopimusta. Lataat kuntoiluaikaa juuri silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Kortti on voimassa 4 kuukautta latauspäivästä. 10x korteissa 1 ryhmäliikuntatunti tai kuntosalikäynti vastaa 1 käyntikertaa. Kulku avainkortilla 05.00-23.30.

10xkortti Junior 11-14v. 69€, jäsenen lapsi 59€ (sis.kuntosali, ryhmäliikunta, cycling) voimassa 6kk    

Soita