Jäsenedut

Hyväntuulen Kuntoklubin jäsen saa nauttia erityiskohtelusta myös salin ulkopuolella. Muista pitää jäsenkorttisi aina mukana ja käyttää yhteistyöyritystemme tarjoamat upeat edut hyväksesi!

1. TrainingOnline Finland, Treenipalvelujen verkkokauppa. TrainingOnline sivustolta löydät valmiit Kuntosaliohjelmat ja valmennukset niin aloittevalle kuin kokeneemmallekin treenaajalle, sekä Online Ohjatut-tunnit, joiden parissa voit treenata missä vain ja milloin vain!

Hyväntuulen Kuntoklubin jäsenille ohjatut-tunnit palvelu vain 6,90€/kk.
Alekoodi: TraOn1KK21

Kaikki treeniohjelmat sekä valmennukset 30% alennuksella!
Alekoodi: HyväriAle30

Siirry sivustolle: https://trainingonline.fi/

2.Vuosijäsenen etu! Suosittele Hyväntuulen Kuntoklubia ystävällesi. Mikäli ystäväsi liittyy meille 12kk sopimuksella, olet oikeutettu ilmaiseen treeni kuukauteen. Ehdot: Kaverin tulee mainita nimesi liittymisvaiheessa. Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

3. Subway, Pasaati ja Jumalniemi tarjoaa Hyväntuulen Kuntoklubin jäsenille Normaalihintaisen Subin oston yhteydessä 0,4l hanajuoman 1€:lla.

4. Karhulan Intersport tarjoaa asiakkaillemme -15% alennuksen tekstiili-, jalkine-, palloilu- ja kuntoilutuotteiden suositushinnasta. Alennus ei koske pyöräily-, elektroniikka- ja footbalance tuotteita.

5. TYYLIKOTKA tarjoaa huippuetuja jäsenillemme: Tempur traditional tyyny 99€ (norm. 169€) sekä kaikki muut TEMPUR tyynyt ja sängyt -20% OVH. hinnasta.

6. VILA-Kotka tarjoaa jäsenillemme 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Edun saa näyttämällä avainkorttiamme.

 

Miten pääsen liittymään jäseneksi Kotkan parhaimpaan kuntosaliin?

Tästä, ole hyvä.

Ota yhteyttä ›
Soita