Hyväntuulen Kuntoklubi Kotka

Hyväntuulen Kuntoklubi tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun kaikenikäisille ja tasoisille kuntoilijoille. Meillä on kirjava valikoima erilaisia liikuntapalveluita Cross Trainingista joogaan.

Meiltä löydät myös Personal Training -palvelut sekä muksunurkan, jossa lapset viihtyvät sillä välin, kun sinä kuntoilet.

Ota yhteyttä »

Aukioloajat

Ma-To klo 15-20
Pe klo 14-18
La Suljettu
Su Suljettu

Sisäänpääsy salikortilla
Ma-Su 05.00 - 23.30

Tutustu viikko VAIN 9€:lla

Oheisella kaavakkeella voit varata itsellesi 7 päivän tutustumiskortin. Tutustumiskortti oikeuttaa treenaamaan kuntosalilla ja ohjatuilla tunneilla yhden viikon ajan. Saat henkilökohtaisen avainkortin käyttöösi ja tutustumaan pääset viikon ajan vaikka joka päivä klo 5.00-23.30. (tutustumisjäsenyyden voi hyödyntää vain kerran)

Suuri kuntosalimme kätkee sisäänsä sekasalin, erillisen naistensalin, UUDEN tilavan CrossTraining salin toiminnallista harjoittelua varten, ryhmäliikunta- sekä sisäpyöräilysalin. Avainkortin voit noutaa käyttöösi vastaanoton aukioloaikoina. Tule tutustumaan ja liity jäseneksi - meillä saat tuloksia aikaan!

 

Varaa 7 päivän tutustumiskortti tästä


Ajankohtaista

Pääsiäisen aukioloajat: 

Vastaanotto palvelee: MA 25.- KE 27.3. klo 15-20, TO 28.3. klo 15-19.30, PE 29.3.- MA 1.4. Suljettu

Kuntosalit avoinna normaalisti voimassa olevalla avainkortilla klo 5.00-23.30.

Hyvää Pääsiäistä kaikille!

Tutustu 7 päivää vain 9€!
Nouda avainkortti käyttöösi ja pääset treenaamaan kuntosalilla ja ohjatuilla tunneilla vaikka joka päivä klo 5.00-23.30. 

Tervetuloa tutustumaan!

Ensimmäistä kertaa Hyvärillä?
Tutustu salietikettiimme tästä ja tiedät miten toimia.

Soita