Training endurance

VAHVEMPI, NOPEAMPI & KESTÄVÄMPI KEHO 
 

KUNTOPIIRI

Yhdistä aerobinen sekä lihaskuntoharjoittelu! Kiertoharjoittelutunti jossa liikkeet tehdään aikaa vastaan sekä kehonpainolla että erilaisia treenivälineitä hyödyntäen soutulaitteista ja voimaköysistä alkaen. Tehokasta ja hauskaa yhdessä tekemistä suuressa ryhmäliikuntasalissamme! Tunti pidetään CrossTraining salissa.

 

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Vaihtelevaa ja monipuolista! Treeneissä hyödynnetään CrossTraining salimme treenivälineitä kuten köysiä, kahvakuulia, vastuskuminauhoja voimistelurenkaita, slamballeja jne. Liikkeitä tehdään jokaisesta liikesuunnasta jolloin pystytään kehittämään myös liikkuvuutta ja kehonhallintaa. Tunti kehittää hapenottokykyä sekä lihaskuntoa. Tunnilla jokainen treenaa omaan tahtiin, joten tunti sopii kaiken tasoisille treenaajille. Tunti pidetään CrossTraining salissa. 

 

MIESTENVUORO II

Nosta sykettä ja kehitä lihaskuntoasi. Monipuolinen ja tehokas kuntopiiritreeni vain miehille. Tunti pidetään CrossTraining salissa.

 

METCON

Metcon tunnille ominaista on lihaskuntoa, kehonhallintaa, nopeutta ja ketteryyttä kehittävät harjoitteen kehonpainolla, sekä lisäpainolla. Liikkeet tehdään pääasiassa aikaa vastaan ja voit haastaa kroppaasi juuri sinulle sopivalla tavalla. Kehitä lihaskuntoasi tekemällä treeni raskaammilla painoilla ja lyhyemmillä toisto määrillä tai haasta kestävyyskuntoasi tekemällä hieman kevyemmillä painoilla ja nopeammalla temmolla. Tämä tunti sopii kaiken tasoisille treenaajille! Tunti pidetään CrossTraining salissa.

 

Kun haluat hikoilla, hengästyä ja kuluttaa enemmän kaloreita valitse jokin näistä.

Ota yhteyttä ›
Soita