Cross training

Cross Training Kotka

Cross Training on monipuolinen ja tehokas harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät levytangolla tehtävät voimaliikkeet (etu- takakyykky, maastaveto, pystypunnerrus) ja kehonpaino-, kahvakuula- ja voimistelurengasliikkeet yhdeksi mielenkiintoiseksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi.

Tunneilla käytettävät liikkeet sopivat kaikille kuntotasosta ja iästä riippumatta, koska liikkeet ovat valittu niin, että niitä on helppo vaikeuttaa tai keventää harjoittelijan taito- ja voimatasojen mukaan. Näin ollen kaikki saavat samalla tunnilla itselleen sopivan tehokkaan treenin. CrossTraining harjoittelulla pystyt parantamaan lihaskunnon sekä hapenottokyvyn lisäksi, kehosi liikkuvuutta sekä kordinaatiokykyä. Lisäksi opit uusia taitoja ja pääset treenaamaan hyvässä porukassa. CrossTraining harjoittelu sopii tukemaan myös monia urheilulajeja. 

CrossTraining harjoittelun voit aloittaa suoraan tunneilta. Lue lisää tästä.
 

Ota yhteyttä ›

Ilmoittaudu Cross Training tunnille

Harjoittelun voi aloittaa Painonnosto, CT-Ring, CT-Basic & Strength tunneilta. Otamme tunneille mukaan max. 2 ensikertalaista, joten varaa paikkasi ennakkoon täältä

Tutustu lukujärjestykseen ja varaa oma aikasi. Jos et ole vielä jäsen niin voit liittyä kuntosalin jäseneksi helposti täällä. Tunnille voit osallistua myös kertamaksulla tai esim. 7 päivän tutustumisjaksolla VAIN 9€. Mikäli sinulla on jo jokin voimassa oleva jäsenyys kuntoklubillemme, CrossTraining tunneille pääset tutustumaan veloituksetta.

TUTUSTU CROSSTRAININGIIN JA ILMOITTAUDU MUKAAN TÄÄLTÄ.

Meidän Cross Training tunneilla kunto kehittyy vauhdilla!

Salimme Cross Training -tunnit on suunniteltu siten, että jokaisen harjoittelijan taitotasot ja fyysiset ominaisuudet voidaan ottaa harjoittelussa huomioon. Näin ollen on erityisen tärkeää suorittaa Cross Training -starttikurssi, jolla varmistamme asiakkaiden oikeat suoritustekniikat ja turvalliset liikeradat. Kaiken perusteena on tekniikoiden-, taitojen ja - kehonhallinen oppiminen, josta voidaan turvallisesti edetä muiden ominaisuuksien kehittämiseen. Tavoitteena on toiminnallinen ja tasapainoinen keho kunnon kohottamista unohtamatta.

Ota yhteyttä ›
Soita