Hyväntuulen Kuntoklubi

Hyväntuulen Kuntoklubi on Marko Rainion vuonna 1996 perustama kotkalainen yksityinen perheyritys. Motiivina oli laittaa Kotkaan ensimmäinen kunnon kuntosali, mitä ei vielä paikkakunnalta löytynyt. Aloitimme toimintamme Keskuskadulla Hyväntuulen talossa, missä toimintaa kehitettiin hiljalleen ja käytössämme oli lopulta noin 900 neliötä kuntoilutilaa kahdessa kerroksessa.

Halusimme kuitenkin kehittää palveluitamme ja tilojamme eteenpäin ja näin päädyimme rakentamaan täysin uudet tilat syksyllä 2011. Uudet tilat valmistuivat nopeasti loistavan työporukan ansioista ja saimme uudet tilat avattua tammikuussa 2012. Nyt Hyväntuulen KuntoKlubi sijaitsee loistavalla paikalla heti Kotkansaarelle tultaessa entisen Euromarketin 2. kerroksessa.

Tarjoamme laadukkaita liikuntapalveluja kaikenikäisille. Käytössäsi on Kotkansaaren suurimmat kuntosalit ja monipuolisin laitevalikoima sekä avarat ja viihtyisät tilat. Ryhmäliikunnan laajasta valikoimasta löytyy varmasti sopiva liikuntamuoto niin aloittelijoille kuin kokeneille kuntoilijoille. Tule ja nauti liikunnasta ja hyvästä olosta!

TERVETULOA HYVÄNTUULEN KUNTOKLUBILLE!