Cross training tunnit

Cross Training tunnit

Cross Training -tunnit painottuvat joko voima, tai voimakestävyyden ja kestävyyskunnon, kehittämiseen. Samassa harjoituksessa yhdistyy myös usein liikkuvuus- lihaskunto- ja sykeharjoitus ja näin ollen tämä treenimuoto on tuloksellista ja tehokasta, sekä omiaan meille kiireisille nyky-ihmisille. Tuntien sisällöt vaihtelevat useasti. Cross Training Ring -tunnilla treenataan pääosin kehonpainolla ja tunnilla pääsee kehittämään myös erikoistaitoja. 

Yhdelle tunnille mahtuu 16-20 henkilöä. Tunneille on ilmoittauduttava etukäteen.

Tuntien -varausjärjestelmä on käytössäsi kun olet aktivoinut itsellesi jäsenyyden ja rekisteröitynyt varausjärjestelmäämme. 

Katso hinnat, sekä jäsenyys vaihtoehtomme täältä

Täytä jäsenhakemuksemme täällä. (12kk sopimus/ toistaiseksi voimassa oleva sopimus)

Rekisteröidy tuntien varausjärjestelmään tästä

Ota yhteyttä ›

CT-Basic, Mix, Strength

CT-Basic on tehokas koko kropan treeni. Tunti sopii erinomaisesti sinulle, joka ehdit treenaamaan 1-2x viikossa ja erinomainen valinta esim. tauon jälkeen Cross Training tunneille palaavalle.

Strength-tunnit on jaettu kahteen pääryhmään. Toisella tunnilla keskitytään erilaisiin kyykkyihin ja lisäksi harjoitellaan monipuolisesti myös yläkropan lihaskuntoa kehittäviä voima- apu liikkeitä. Toinen tunti keskittyy vetoliikeisiin sisältäen maastavedon ja tangolla/kahvakuulilla tehtävät apu- voimaliikkeet tukemaan maastavetoa. Tuntien sisältö vaihtelee jolloin treenaaminen on aina monipuolista ja hauskaa.

Mix-tunnit koostuvat 1-2 voimaosiosta ja sen jälkeen suoritetusta kestävyysosiosta. Tunti parantaa lihaskuntoa, sekä hapenottokykyä. Tunnilla jokainen pystyy treenaamaan omaan tahtiin, joten voit tehdä treenistä niin haastavan kuin haluat.

CT-Käsilläseisonta

Opi seisomaan käsilläsi niinkuin voimistelijat. Syksyn 2023 uutuus tunti vie sinut kohti käsilläseisonnan kiehtovaa maailmaa. Tunnilla käydään perusteellisesti läpi käsinseisonnan ja yläkropan lämmittelyt, aktivoinnit ja asentoa tukevat harjoitteet. Ei haittaa, vaikka et olisi koskaan seisonut käsilläsi, tunnilla jokainen harjoittelee omalla tasollaan ja harjoitteet räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti.

Tunnilla jokainen oppii omaan tahtiinsa kauniin käsinseisonnan ja pystyy jatkamaan sitä haastavampiin liikkeisiin, kuten press to handstand-harjoitteisiin.

Painonnosto 

Painonnosto-tunneilla harjoitellaan painonnostoon kuuluvia liikkeitä, kuten rinnallevetoa, työntöä ja tempausta sekä niiden oheisharjoitteita. 

CT-Ring Strength

Tunnilla harjoitellaan rengas- ja kehonpainoharjoituksia, kuten erilaisia punnerrusliikeitä, vetoliikkeitä, roikuntoja sekä pitoja. Harjoitukset tehdään omaan tahtiin ja jokainen voi treenata helposti omalla tasollaan koko ajan kehittyen. Tunnit ovat matalasykkeisiä.

Soita