Training online

TRAINING ONLINE FINLAND

Monipuoliset treenipalvelut kaiken tasoisille kuntoilijoille!

TrainingOnline Finland on monipuolinen treenipalvelujen verkkokauppa. TrainingOnline sivustolta löydät kuntosaliohjelmat, toiminnalliset CrossTraining ohjelmat, verkkovalmennukset, sekä ONLINE-tunnit, joiden parissa voit treenata missä vain ja milloin vain. Hyväntuulen Kuntoklubin jäsenenä saat kaiken vielä edullisemmin! (katso kuponkikoodit alta)

ONLINE TUNNIT - treenaa missä ja milloin vain!

Treenaa turvallisesti ammattitaitoisten ja motivoivien ohjaajien kanssa missä vain ja juuri silloin kun sinulla on siihen aikaa. Online-tunneista löydät laajan valikoiman eri lajeja kaiken tasoisille kuntoilijoille halusit sitten kehittää lihasvoimaa tai kestävyyttä, hapenottokykyä, ketteryyttä, tasapainoa, tai liikkuvuutta.

Hyväntuulen Kuntoklubin jäsenenä saat monipuolisen ONLINE tuntien palvelun käyttöösi SUPER EDULLISESTI 3,90€/kk (norm. 12,90€/kk) Aloita 14 päivän tutustumisjakso VAIN EUROLLA. Ei sitovaa sopimusta, tilauksen voit keskeyttää helposti milloin vain!

Tilaa ONLINE TUNNIT käyttöösi TÄSTÄ.

Etuhinnan saat kuponkikoodilla: Hyväri390

ALOITA JO TÄNÄÄN!

SIIRRY SIVUSTOLLE: www.trainingonline.fi

Ota yhteyttä ›

TREENIOHJELMAT - opi ja kehity

Monipuoliset treeniohjelmat kuntosalille sekä toiminnallisempaan CrossTraining harjoitteluun. Hyvin suunniteltu treeniohjelma takaa tulokset ja auttaa saavuttamaan tavoitteesi. Tutustu ohjelmiin ja valitse ohjelma kuntotasosi, treenikokemuksesi sekä tavoitteesi mukaan.

Tutustu treeniohjelmiin.

Kuponkikoodilla: Hyväri20

20% alennus treeniohjelmista

VALMENNUKSET - kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Helppo, turvallinen ja tehokas tapa saada tuloksia nopeasti. Suurin osa verkkovalmennuksista sisältää treeniohjelman lisäksi myös ruokavalion tukemaan harjoittelua ja ylläpitämään suorituskykyä, jotta saavutat varmasti tavoitteesi, oli sitten kyseessä painonpudotus tai lihasmassan kasvatus. Valitse valmennus oman tavoitteesi mukaan!

Tutustu valmennuksiin.

Kuponkikoodilla: Valmennus20

20% alennus valmennuksista.

Soita