Training mobility

KEHITÄ LIIKKUVUUTTA SEKÄ KEHONHALLINTAA JA VOI PAREMMIN
 

VOIMAJOOGA

Enemmän voimaa ja notkeutta, tietoisempaa läsnäoloa ja vähemmän stressiä, parempi ruuansulatus sekä unenlaatu Joogaharjoituksilla. Sarjasta pystyt muokkaamaan itsellesi aina sopivan haastavan. Voimajooga harjoitukset kehittävät voiman sekä liikkuvuuden lisäksi myös rentoutumisen taitoa, sekä keskittymiskykyä. Pilates osiossa keskitytään vatsalihasten vahvistamiseen, tasapainon kehittämiseen sekä ryhdin parantamiseen. Tämä tunti on keskitason harjoitus johon voi tulla niin aloittelevat kuin kokeneemmatkin harrastajat. 

 

JOOGA VENYTTELY

Jooga venyttely tunti on pääasiassa liikkuvuutta lisäävä joogaharjoitus. Joogan ainutlaatuinen tapa avata koko kehoa on oiva apu jännitteiden purkamiseen ja kehon avaamiseen. Harjoitus parantaa ja ylläpitää liikkuvuutta ja estää lihasjäykkyyttä ja on näin hyvä sijoitus kehoosi ja terveyteesi. Tunti sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille kuntoilijoille.

 

NISKA-SELKÄ

Ylläpidä ja edistä erityisesti niska-hartiaseudun ja selän hyvinvointia. Niska-Selkä tunti pitää sisällään tehokkaita ja rentouttavia osioita ylläpitämään ja edistämään selän ja niskan ja koko kehon hyvinvointia. Tunti koostu neljästä eri osiosta: lämmittely, aktiivinen liikkuvuus ja tasapaino, keskivartalon lihaskunto sekä rangan liikkuvuus. Tunti on naprapaatti-fysioterapeutti Jaana Pasasen suunnittelema. Fyysiseltä kuormitustasoltaan kevyt-keskiraskas.

 

KEHONPAINO&LIIKKUVUUS

Kehitä kehonhallintaa, koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta jokaisessa liikesuunnassa monipuolisilla sekä vaihtelevilla harjoituksilla. Tunti sopii kaikille ja toimii erinomaisesti oheisharjoitteluna urheilijoille sekä palauttavana harjoituksena kaikille treenaajille.

 

Ota yhteyttä ›
Soita