LIITY JÄSENEKSI!

JÄSENHAKEMUKSEN EHDOT

1. Kortin edut saat käyttöön vain jäsenkorttia vastaan. Kortti on henkilökohtainen.

2. Kortti oikeuttaa kaikkiin tarjottaviin liikuntapalveluihin, joista tiedotetaan vastaanotossa. Joihinkin palveluihin on aika/paikkavaraus suoritettava.

3. Kortin voi maksaa e-laskun maksutoimeksiantoa käyttäen, erikseen solmittavan e-lasku sopimuksen mukaisesti. E-lasku veloitus on aina kerran kuukaudessa, kuukauden 1 tai 15 pvä.

4. Jäsenyys on voimassa 12kk ja kun 12 täyttä maksukuukautta on täyttynyt jäsenyys jatkuu automaattisesti kuukausi kerrallaan 1kk irtisanomisajalla. Sopimuskauden ennenaikainen katkaisu edellyttää kuukausimaksun erotuksen maksua verrattuna normaali hintaiseen kuukausikorttiin kaikilta käytetyiltä kuukausilta, sekä mahdollisien liittymisetujen täyttä takaisin maksua. Kuukausihinnaksi otetaan voimassa oleva listahinta.

5. Hinnat tarkistetaan kalenterivuosittain. Hintamuutokset ilmoitetaan vähintään 1kk ennen kalenterivuoden vaihtumista. Mahdollinen hinnan muutos ei koske ensimmäistä sopimuskautta.

6. Mikäli joudumme lähettämään sinulle paperilaskun veloitamme siitä laskutuslisän 5 euroa. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa laskutuslisä on 3 euroa.

7. Kortti on mahdollista laittaa tauolle 1-3 kuukauden ajaksi yhden kalenterivuoden aikana.

8. Meille käy myös kaikki liikuntaetukortit, -setelit sekä -sovellukset: Smartum, Edenred, Virike, E-Passi, Ticket ja Tyky
Liikuntaetu seteleitä ja kortteja voidaan käyttää myös E-laskutuksiin. Voit ladata saldoa vastaanotossa tai sovelluksen kautta suoraan kotonasi ja E-laskut kuittaantuvat liikuntaetusaldosta. Mikäli teet maksun kotona ja haluat onnistuneesta maksusta kuittauksen meiltä laitathan viestiä vielä erikseen sähköpostitse: asiakaspalvelu@hyvantuulenkuntoklubi.net

8. Jäsenyyden tauottaminen sekä irtisanominen onnistuu henkilökohtaisesti paikan päällä tai sähköpostitse: mirelle.sallila@hyvantuulenkuntoklubi.net

Mikäli sinulla ei ole entuudestaan jo avainkorttia meille, voit noutaa avainkortin vastaanotosta vastaanoton aukioloaikoina. Ensimmäisen laskun saat s.postitse (muistathan tarkistaa myös roskapostin) Laskun maksettuasi voit luoda itsellesi e-laskun verkkopankissasi, jolloin veloitus menee jatkossa suoraan tililtäsi. Korttisi on voimassa joka päivä klo 5.00-23.30.

Voit valita TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN JÄSENYYDEN 1KK IRTISANOMISAJALLA. Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden hinnoittelu on eri kuin 12kk sopimuksissa. Huomioithan että liittymislomakkeessa on 12kk jäsenyyden hinnat. Toistaiseksi voimassa olevan jäsenyyden hintoihin voit tutustua HINNASTO-sivustolta.

Liity nyt!


Soita