Training cycling

KEHITÄ KESTÄVYYS KUNTOASI

Ammattitaitoiset ohjaajat, hieno valaistus ja laadukkaat TOMAHAWKIN SPINNING -pyörät kannustavat sinut hauskaan ja tehokkaaseen sisäpyöräily-tuntiin. Pyöristä löydät myös näytöt, jotka toimivat sykevyösi kanssa ja joista näet kierrosnopeuden lisäksi ajamasi kilometrit sekä syketasot. Suuressa ja hyvin ilmastoidussa salissa on 34 asiakaspaikkaa. Tunneille voit varata paikan myös ennakkoon varausjärjestelmästämme.

Ota yhteyttä ›

Miksi Cycling on niin suosittua?

Cycling eli sisäpyöräily on helppo, tehokas ja turvallinen tapa kasvattaa ja ylläpitää perus- ja kestävyyskuntoa. Tunnilla poljetaan erilaisilla vastuksilla ja nopeuksilla eri ajoasennoissa tunnin tason mukaan. Jokainen säätää vastuksen omalle kuntotasolleen sopivaksi ja juuri siksi voit rohkeasti lähteä mukaan mille tahansa cycling tunneistamme.

Tunnille suosittelemme joustavat ja hengittävät sisäliikuntavaatteet, vesipullon, hikipyyhkeen ja kova pohjaisemmat sisäkengät. Pyörien polkimiin sopivat myös sisäpyöräilyyn tarkoitetut lukkopoljinkengät.

Cycling tunnit ovat kestoltaan 30 - 50 minuuttia. Järjestämme säännöllisesti myös pidempiä Maraton -tunteja!

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi kuntoklubillemme ja lähde tavoittelemaan parasta versiota itsestäsi.

Cycling SPORT

Monipuolinen ja energinen treeni! Keskitason sisäpyöräilytunti, joka kehittää kestävyyttä, hapenottokykyä ja voimaa jalkojen sekä keskivartalon lihaksissa. Tunnilla käytetään sisäpyöräilyn perustekniikoita. Sykealue  vaihtelee perus- ja vauhtikestävyysalueilla. Tunti sopii aloittelevalle, sekä kokeneemmallekin harrastajalle.

Cycling FATBURN

Polta rasvaa, kehitä peruskuntoasi tai palauttele! Tunti poljetaan matalasykkeisemmällä peruskestävyysalueella (PK). Matalatehoinen liikunta polttaa suhteellisesti eniten rasvaa treenin aikana. Tämä tunti sopii kaikille.

Cycling INTERVAL

Liiku kovempaa, sekä pidempään! Tällä vauhdikkaalla sisäpyöräilytunnilla treenataan enemmän sekä vauhti että maksimikestävyysalueella, joka on tehokastapa kehittää kuntoa ja polttaa kaloreita. Tunnilla käytetään monipuolisesti myös eri ajoasentoja tehostamaan harjoittelua. Käy tunnilla vähintään kerran viikossa ja huomaat takuulla kehitystä kuntotasossasi.

Cycling HIIT

Nosta treenisi uudelle tasolle! Treeni tehdään pääasiassa maksimikestävyysalueilla, joka kuormittaa kroppaa raskaasti. Tunti sopii urheilijoille, crosstraining/crossfit treenaajille, mutta myös esim. painonpudottajille tehtäväksi max. 2xvk. 

TERVETULOA CYCLING TUNNEILLE!

Soita