Personal training

Personal Training Kotka

Kaipaatko tukea liikkumisen aloittamiseen? Vai tarvitsetko uusia näkökulmia huippusuoritusten saavuttamiseksi? Pyydä meidän personal trainerit apuun!

Lisää hyvää oloa, enemmän energiaa arkeen, parempaa kestävyyttä, lihasvoimaa, painonpudotusta, liikunnan aloitusta turvallisesti - me autamme sinua.

HINNASTO:

Kuntosaliohjelma + saliohjaus:

1- tai 2-jakoinen saliohjelma 69€

3- tai 4-jakoinen saliohjelma 89€

Hyvärin Junior-jäsenelle 11-14v. kuntosaliohjelma + ohjaus 49€

Muut PT-palvelut:

Kehonkoostumusmittaus 30€, Hyväntuulen Kuntoklubin vuosijäsenelle 20€, Muut jäsenet 25€

Henkilökohtainen Ruokaohjelma alk. 79€

PT30: Henkilökohtainen treenitapaaminen PT:n kanssa 29€, 30min

PT60: Henkilökohtainen treenitapaaminen PT:n kanssa 49€, 60min

PTfrendi60: Harjoittele 60min yhdessä ystävän kanssa PT:n valmennuksessa 69€

Palveluita voit ostaa yksittäin. Paketti voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

VALMENNUKSET SYKSY 2023:

50+ Ryhmävalmennus, Valmennus alkaa 18.-22.9.2023

Ryhmä on suunnattu naisille, jotka haluavat kunnon kohottamisen lisäksi vähentää tehokkaasti rasvaa kehostaan, kiinteytyä ja päästä kiinni terveellisiin elämäntapoihin.

  • Kesto 8vk
  • Treeniohjelma 2-4vk
  • Ruokaohjelma
  • Kehonkoostumusmittaus valmennuksen alussa ja lopussa
  • Viikottainen yhteydenpito valmentajan kanssa
  • Hinta 99€

Valmennuksen aikana käynnistät harjoittelusi järkevästi ja tehokkaasti ja saat treeneihin säännöllisen rytmin. Treeniohjelma valitaan viikottaisen treenimäärän ja harjoittelutaustan mukaan (minimi 2xvk sali/ ohjatut tunnit) Ohjelmissa on huomioitu mahdolliset rajoitteet erilaisilla liikevariaatioilla. Ohjelma sisältää tekniikkavideot kaikkiin liikkeisiin. Tarvittaessa on mahdollista saada henkilökohtainen tekniikkaopastus saliohjelman liikkeisiin: 30min ohjaus 25€,  60min ohjaus 39€.

Ruokavalio tulee painoluokan mukaan. Ruokavaliota noudattaessasi huomaat kuinka päivittäisillä hyvillä valinnoilla saat lisää virtaa arkeen ja uutta potkua treenaamiseen. Opit sopivat annoskoot, säännöllisen ateria rytmin ja koostamaan ateriat terveellisistä raaka-aineista. Ruokavaliossa huomioidaan allergiat ja mahdolliset muut ruokarajoitteet.

Kirjallisen materiaalin saat suoraan sähköpostiisi.

50+ ei ole ikäraja vaan nuorempikin voi lähteä mukaan. Kun kaipaat laadukasta elämäntapamuutosta arkeesi, olet tervetullut mukaan ryhmään.

Valmennuksen jälkeen sinulla on riittävä tieto ja taito jatkaa harjoittelua ja terveellisiä elämäntapoja  itsenäisesti.

Kysy lisää/ Ilmoittautuminen:  mirelle.sallila@hyvantuulenkuntoklubi.net

Ota yhteyttä ›

Osta sinulle sopiva treeniohjelma suoraan netistä

Personal Traineriemme suunnittelemia treeniohjelmia sekä valmennuksia voit ostaa suoraan myös verkosta: 

TrainingOnline Finland sivustolta löydät monipuolisen valikoiman treeniohjelmia erilaisille treenaajille. Treeniohjelmat on valittavissa treenaajan tason, aktiivisuuden sekä tavoitteen mukaan. 

Hyväntuulen Kuntoklubin jäsenet saavat ohjelmat 30% alennuksella. Alennuksen saat kuponkikoodilla: HyväriAle30

Tutustu ohjelmiin sekä valmennuksiin täällä.

Kehonkoostumusmittaus

Tanita -laitteen tulostamat tiedot metabolisesta iästä ja viskeraalisen rasvan arvosta ovat erinomaisia motivaattoreita harjoittelulle ja elämäntapamuutokselle. Tanita MC-780 MA laitteella voidaan mitata 20-270 kg painoisia henkilöitä ja sen tarkkuus on painon osalta 100g. Rasvaprosentin mittaustarkkuus on noin 2 % ideaaliolosuhteissa. Tanita MC-780 MA on lääketieteelliseen käyttöön hyväksytty.

Kehonkoostumusmittauksen hinta:

• Vuosijäsen 20€
• Jäsen 25€
• Ei jäsen 30€

Mittausajan voi varata vastaanotosta tai soittamalla  05 218 4669 aukioloaikoina. Otamme mittausaikoja ensisijaisesti vastaanoton aukioloaikojen puitteissa.

Soita meille niin kerromme lisää, mitä yksilöllistä tietoa kehonkoostumusmittauksesta saadaan ja miten valmistaudut mittaukseen ennen saapumistasi.

PT palvelut ryhmille

Ryhmävalmennukset auttavat, kun haluat lisätä hyvää oloa, keveyttä, terveitä elämäntapoja, säännöllisyyttä sekä energisyyttä. 

Älä anna minkään estää sinua liikkumasta!

Meistä jokainen on aloittanut lähtöruudusta. Mikä estää sinua tekemästä hyvää kehollesi ja mielellesi? Tule keskustelemaan meidän PT :n kanssa lisää siitä, miten pääsemme lähtemään matkalle kohti terveellisempää huomista!

Soita