Cross Training -starttikurssi

Aloittaaksesi Cross Training -harjoittelun sinun tulee suorittaa ensimmäiseksi Starttikurssi. Starttikurssilla panostamme henkilökohtaiseen valmentamiseen, jolla varmistamme asiakkaiden oikeat suoritustekniikat ja turvalliset liikeradat. Näin takaamme jokaiselle asiakkaalle oikeaoppisen, turvallisen ja tehokkaan treenin kaikilla Cross Training -tunneillamme. Starttikurssin aikana käytössäsi ovat myös kaikki salin muut palvelu (kuntosali, ryhmäliikunta ja spinning) CrossTraining starttikurssin jälkeen pääset heti aloittamaan CrossTraining tunneillamme.

Starttikurssi - Kesäkuu 2020

Kesäkuun Starttikurssi alkaa ma 8.6.

Starttikurssi kestää 2vk

Treeni aikataulu:

Maanantai ja Keskiviikko klo 19.30-21.00

Päivät: ma 8.6. ke 10.6. ma 15.6. ke 17.6.

HINNOITTELU:

Starttikurssin hinta vuosijäsenelle 60€, muu jäsen 85€.

Starttikurssin aikana sinulla tulee olla voimassa oleva vuosijäsenyys 69€/kk (opiskelijat 65€/kk) tai kuukausikortti 79€/kk (opiskelijat 75/kk).

Tarkemman hinnoittelun kaikille korteille löydät täältä.

Starttikurssi maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi muutamassa päivässä ilmoittautumisen jälkeen. Viimeistään eräpäivänä suoritettumaksu on vahvistus osallistumisestasi. Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä voidaan paikka antaa seuraavalle.

Starttikurssille voi varata paikan ainoastaan nettisivujemme kautta, sähköpostitse tai vastaanotosta aukioloaikoina jättämällä yhteystiedot jolloin silloin saat laskun suoraan mukaasi tai se lähetetään sinulle jälkikäteen.

Ilmoittautumisesta nettisivujen kautta saat aina vahvistuksen sähköpostitse. (muistathan tarkistaa myös roskapostin)