Cross Training -starttikurssi

Aloittaaksesi Cross Training -harjoittelun sinun tulee suorittaa ensimmäiseksi Starttikurssi. Starttikurssilla panostamme henkilökohtaiseen valmentamiseen, jolla varmistamme asiakkaiden oikeat suoritustekniikat ja turvalliset liikeradat. Näin takaamme jokaiselle asiakkaalle oikeaoppisen, turvallisen ja tehokkaan treenin kaikilla Cross Training -tunneillamme. Starttikurssin aikana voit vapaasti osallistua myös Cross Training Mix -tunneille ja käytössäsi ovat myös kaikki salin muut palvelu (kuntosali, ryhmäliikunta ja spinning) Suosittelemme kuitenkin CT-tunneille osallistumista vasta sitten, kun starttikurssi on käyty loppuun.

Starttikurssi - Helmikuu 2020

Tammikuun Starttikurssi alkaa ma 17.2.

Starttikurssi kestää 2vk

Treeni aikataulu:

Maanantai ja Keskiviikko klo 19.30-21.00

Päivät: ma 17.2. ke 19.2. ma 24.2. ke 26.2.

HINNOITTELU:

Starttikurssin aikana sinulla tulee olla voimassa oleva vuosijäsenyys 69€/kk (opiskelijat 65€/kk) tai kuukausikortti 79€/kk (opiskelijat 75/kk).

Tarkemman hinnoittelun korteille löydät täältä.

Starttikurssi maksetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi muutamassa päivässä ilmoittautumisen jälkeen. Viimeistään eräpäivänä suoritettumaksu on vahvistus osallistumisestasi. Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä voidaan paikka antaa seuraavalle.

Starttikurssille voi varata paikan ainoastaan nettisivujemme kautta, sähköpostitse tai vastaanotosta aukioloaikoina jättämällä yhteystiedot jolloin silloin saat laskun suoraan mukaasi tai se lähetetään sinulle jälkikäteen.

Ilmoittautumisesta nettisivujen kautta saat aina vahvistuksen sähköpostitse. (muistathan tarkistaa myös roskapostin)