Cross Training -starttikurssi

Aloittaaksesi Cross Training -harjoittelun sinun tulee suorittaa ensimmäiseksi Starttikurssi. Starttikurssilla panostamme henkilökohtaiseen valmentamiseen, jolla varmistamme asiakkaiden oikeat suoritustekniikat ja turvalliset liikeradat. Näin takaamme jokaiselle asiakkaalle oikeaoppisen, turvallisen ja tehokkaan treenin kaikilla Cross Training -tunneillamme. Starttikurssin aikana voit vapaasti osallistua myös Cross Training Mix -tunneille ja käytössäsi ovat myös kaikki salin muut palvelu (kuntosali, ryhmäliikunta ja spinning) Suosittelemme kuitenkin CT-tunneille osallistumista vasta sitten, kun starttikurssi on käyty loppuun.

Starttikurssi - MAALISKUU 2018

Tammikuun Starttikurssi alkaa Ma 5.3.

Starttikurssi kestää 2vk

Treeni aikataulu:

Maanantai ja Perjantai klo 19.30-21.00

Päivät: ma 5.3. Pe 9.3. Ma 12.3. & Pe 16.3.

HINNOITTELU:

  • VUOSIJÄSEN 60€
  • MUU JÄSEN 85€

Starttikurssin aikana sinulla tulee olla voimassa oleva vuosijäsenyys tai kuukausikortti.

Hinnoittelun korteille löydät täältä.

Starttikurssi maksetaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. Saat vahvistuksen ja laskun sähköpostiisi ilmoittautumisen jälkeen. Viimeistään eräpäivänä suoritettumaksu on vahvistus osallistumisestasi. Mikäli maksua ei suoriteta eräpäivään mennessä voidaan paikka antaa seuraavalle.

Starttikurssille voi varata paikan ainoastaan nettisivujemme kautta, sähköpostitse tai vastaanotosta aukioloaikoina jättämällä yhteystiedot jolloin silloin saat laskun suoraan mukaasi tai se lähetetään sinulle jälkikäteen.

Ilmoittautumisesta nettisivujen kautta saat aina vahvistuksen sähköpostitse. (muistathan tarkistaa myös roskapostin)


Ilmoittaudu mukaan!