Spinning, RPM & SPRINT

Tervetuloa upeaan Spinning saliimme!

Ammattitaitoiset ohjaajat, hieno valaistus ja laadukkaat TOMAHAWKIN SPINNING -pyörät kannustavat sinut hauskaan ja tehokkaaseen spinning-tuntiin. Pyöristä löydät myös näytöt, jotka toimivat sykevyösi kanssa ja joista näet kierrosnopeuden lisäksi ajamasi kilometrit ja syketasot. Suuressa ja hyvin ilmastoidussa salissa on 34 asiakaspaikkaa. Tunneille voit varata paikan myös ennakkoon varausjärjestelmästämme.

Spinning on helppo ja tehokas tapa kasvattaa ja ylläpitää perus- ja kestävyyskuntoa. Tunnilla poljetaan erilaisilla vastuksilla ja nopeuksilla eri ajoasennoissa tunnin tason mukaan. Ota mukaan vesipullo ja pyyhe.

Spinning-tunnit ovat tehokkaita, monipuolisia ja turvallisia ja kestot ovat 30 - 60 minuuttia.

Järjestämme säännöllisesti myös pidempiä Maraton Spinning -tunteja!

BASIC SPINNING

Sisäpyöräilytunti. Kehittää kestävyyttä ja voimaa jalkojen ja keskivartalon lihaksissa. Tunnilla käytetään perustekniikoita. Tunti sopii kaikille, erityisesti aloittelijoille sekä kokeneille polkijoille kevyempänä harjoituksena.

INTERVAL SPINNING

Monipuolinen ja tehokas sisäpyöräilytunti vaihtelevalla maastolla, jolla saadaan aikaa sykevaihtelua. Tunti kohottaa aerobista kuntoa, parantaa sydämen ja keuhkojen kapasiteettia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä vahvistaa jalkojen lihaksia.

LesMills RPM®

RPM on LesMillsin kehittämä helppo, hauska ja tehokas sisäpyöräilytunti vauhdikkaan musiikin tahdissa. RPM- tunti kohottaa aerobista kuntoa, parantaa sydämen ja keuhkojen kapasiteettia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä vahvistaa jalkojen lihaksia.

Hikitreeni vapauttaa mielihyvähormoni endorfiinia, mikä mm. purkaa stressioireita ja lisää yleistä hyvinvointia.

RPM sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Jokainen voi itse valita pyörän vastuksen ja siten säädellä harjoituksen tehoa omalle kuntotasolleen sopivaksi.

Energian kulutus tunneilla jopa 620 kaloria.

Tunnin kesto 30-45 min

LesMills Sprint®

LesMills Sprint 30-minuutin kovatehoinen hiit-harjoitus. Haastava ja kovatehoinen treeni, joka nostaa harjoittelusi tehot aivan uudelle tasolle.

Tunnilla käytetään sisäpyöräilyyn tarkoitettua pyörää maksimaalisen treenin tekemiseksi.

Tunti sopii erinomaisesti ryhmäliikuntaa jo harrastaville, urheilijoille, crosstraining/crossfit treenaajille, mutta myös esim. painonpudottajille. Tuntia ei suositella aloitteleville treenaajille.

Lyhyt treeni aika motivoi tekemään kunnolla töitä. Huomaat varmasti tuloksia jo muutaman kuukauden päästä ja se jos mikä motivoi jatkamaan.

Rasvanpoltto Spinning

Basic Spinning tunnin kaltainen sisäpyöräilytunti, mutta pääpaino tunnin aikana on pysyä mahdollisimman paljon peruskuntoalueella.

Kun pystyt puhumaan urheilusuorituksen aikana, olet peruskuntoalueella (PK). Matalatehoinen liikunta polttaa suhteellisesti eniten rasvaa. Tunti sopii kaikille, erityisesti aloittelijoille sekä kokeneille polkijoille kevyempänä peruskestävyysharjoituksena.