Spinning, RPM & SPRINT

Be Your Own Hero -sali on ylpeytemme!

Ammattitaitoiset ohjaajat, hieno valaistus ja laadukkaat TOMAHAWKIN SPINNING -pyörät kannustavat sinut hauskaan ja tehokkaaseen spinning-tuntiin. Pyöristä löydät myös näytöt, jotka toimivat sykevyösi kanssa ja joista näet kierrosnopeuden lisäksi ajamasi kilometrit ja syketasot. Suuressa ja hyvin ilmastoidussa salissa on 34 asiakaspaikkaa. Tunneille ei tarvitse varata paikkaa etukäteen.

Spinning on helppo ja tehokas tapa kasvattaa ja ylläpitää perus- ja kestävyyskuntoa. Tunnilla poljetaan erilaisilla vastuksilla ja nopeuksilla eri ajoasennoissa tunnin tason mukaan. Ota mukaan vesipullo ja pyyhe.

Spinning-tunnit ovat tehokkaita, monipuolisia ja turvallisia ja kestot ovat 30 - 60 minuuttia.

Jårjestämme säännöllisesti myös pidempiä Maraton Spinning -tunteja!

BASIC SPINNING

Sisäpyöräilytunti. Kehittää kestävyyttä. Tunnilla käytetään perustekniikoita. Tunti sopii kaikille, erityisesti aloittelijoille sekä kokeneille polkijoille kevyempänä harjoituksena.

HIIT- SPINNING

HIIT eli High Intensity Interval Training on loistava treenimuoto ja se sopii erityisen hyvin kulutusta nostavaksi treeniksi. Nimensä mukaan tunnilla on tarkoitus treenata kovalla intensiteetillä lyhyitä pätkiä, jota seuraa aina palautus. Lyhyestä kestostaan huolimatta, se on todella tehokas.Sen antama aineenvaihdunnallinen buusti edistää rasvanpolttotavoitteita kohottaen kulutustasoa jopa pitkäksi aikaa sen jälkeen, kun treeni on jo loppunut.

Tunnit alkavat aina alku lämmittelyllä, joka on kestoltaan n.5-10 min. Tunti jatkuu tehokkailla Hiit-osuuksilla ja päättyy loppuverryttelyihin.

INTERVAL SPINNING

Monipuolinen ja tehokas sisäpyöräilytunti vaihtelevalla maastolla, jolla saadaan aikaa sykevaihtelua.Tunti kohottaa aerobista kuntoa, parantaa sydämen ja keuhkojen kapasiteettia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä vahvistaa jalkojen lihaksia.

LesMills RPM®

RPM on LesMillsin kehittämä helppo, hauska ja tehokas sisäpyöräilytunti vauhdikkaan musiikin tahdissa. RPM- tunti kohottaa aerobista kuntoa, parantaa sydämen ja keuhkojen kapasiteettia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä vahvistaa jalkojen lihaksia.

Hikitreeni vapauttaa mielihyvähormoni endorfiinia, mikä mm. purkaa stressioireita ja lisää yleistä hyvinvointia.

RPM sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Jokainen voi itse valita pyörän vastuksen ja siten säädellä harjoituksen tehoa omalle kuntotasolleen sopivaksi.

Energian kulutus tunneilla jopa 620 kaloria.

Tunnin kesto 30-45 min

LesMills Sprint® (tammikuun 2019 uutuus)

LesMills Sprint 30-minuutin kovatehoinen hiit-harjoitus. Haastava ja kovatehoinen treeni, joka nostaa harjoittelusi tehot aivan uudelle tasolle.

Tunnilla käytetään sisäpyöräilyyn tarkoitettua pyörää maksimaalisen treenin tekemiseksi.

Tunti sopii erinomaisesti ryhmäliikuntaa jo harrastaville, urheilijoille, crosstraining/crossfit treenaajille, mutta myös esim. painonpudottajille. Tuntia ei suositella aloitteleville treenaajille.

Lyhyt treeni aika motivoi tekemään kunnolla töitä. Huomaat varmasti tuloksia jo muutaman kuukauden päästä ja se jos mikä motivoi jatkamaan.