Tervetuloa jäseneksi - ohjeita jäsenille!

Salillemme on aina mukava tulla. Lue nämä muutamat vinkit läpi, niin pääset helposti alkuun.

Sisäänkirjautuminen ja ikärajat

Hyväntuulen Kuntoklubilla kirjaudutaan sisään käyttämällä sirukorttia tai magneettikorttia 05.00-23.30. Alaikäraja on 12 -vuotta. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat jäsenyyttä varten vanhempiensa suostumuksen. 12-14v. laaditaan ensimmäisellä kortin latauskerralla liikuntasuunnitelma/ kuntosaliohjelma. (hinta 50€/kerta)

Tuletko ensimmäistä kertaa salille?

Lihaskuntoharjoittelulla edistät terveyttä, muokkaat kehoa ja parannat suorituskykyäsi. Vartalosi päälihasryhmät harjoitat jo 6-8 liikkeellä. Aikaa sinulla kuluu vain noin 20-30 minuuttia. Käy kuntosalilla aluksi 1-2 kertaa viikossa. Jatkossa sinun kannattaa treenata 2-3 kertaa viikossa, jotta kehityt omien tavoitteidesi puitteissa.

Ota kuntosalille sekä ryhmäliikuntatunnille mukaan: 

  • Sisäliikuntakengät
  • Hikipyyhe
  • Juomapullo
  • Mukavat liikuntavaatteet

Ryhmäliikunta on helppoa, hauskaa ja turvallista

Kuntosi nousee parhaiten, kun liikut vähintään tunnin ajan kolme kertaa viikossa. Hyvä yhdistelmä on esimerkiksi yksi lihaskuntotunti ja kaksi tuntia aerobista liikuntaa viikossa.

Valitse laajasta ryhmäliikuntavalikoimastamme sinua kiinnostavia vaihtoehtoja, ja kokeile rohkeasti erilaisia tunteja kuntosi ja taitojesi mukaan, kehonhuoltotunteja unohtamatta.