Muu ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit kestävät 30 - 60 minuuttia.

Suureen hyvin ilmastoituun ryhmäliikuntasaliimme mahtuu tunnille jopa 60 henkilöä kerralla. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!

Asahi+Venyttely

Asahi on liikuntamuoto, joka sopii erityisen hyvin rentoutumista kaipaaville sekä niska-hartiaseudun ja selän alueen vaivoista kärsiville. Tunnilla avataan kehon eri alueet pehmeillä ja

yksinkertaisilla liikkeillä, jotka tehdään hitaan hengityksen tahdissa. Hengityksen tahdittamat liikkeet auttavat keskittymään harjoitukseen – ja tunnin jälkeen olosi on rentoutunut.
Asahi sopii kenelle tahansa kuntotasosta huolimatta.

BOOTCAMP

Tunti on kuntoa kohottava ja rasvaa polttava tehokas kokovartalon treeni. Tunnilla hypitään narulla, tehdään paljon erilaisia kyykkyjä ja punnerruksia ja treenataan tehokkaasti myös keskivartalon lihaksia. Tunti sopii kaikille ja kestää 60 minuuttia. Tunnille mahtuu 25 treenaajaa.

HIIT

HIIT = High Intensity Interval Training, Nämä tunnit takaavat sinulle tuloksia nopeasti. Tunneilla treenataan paljon oman kehonpainolla, mutta joskus vastusta/haastetta voidaan lisätä esim. käsipainoilla, levypainoilla ja tangoilla.

HIIT- treeni sopii kuntoilijoille, urheilijoille kuin vasta-alkajillekin. Hiit polttaa rasvaa, kohottaa kuntoa ja parantaa suorituskykyä. Mikä parasta - aikaa tarvitset vain 30 min. Aloittelijat voivat treenata Hiit- tunnilla aluksi pidemmillä palautuksilla/ pelkästään kehonpainolla kunnes kuntotaso paranee ja jaksaa pidempään.

KAHVAKUULA

Lihaskuntoon, ryhtiin ja keskivartalon hallintaan keskittynyt toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. Tunnilla tehdään eri pituisia aikasarjoja ja käydään läpi tekniikoita. Tunti soveltuu niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmalle harrastajallekin. Haastavuutta voit helposti säädellä kuulan painon mukaan.

KEHONPAINO + KÄSILLÄSEISONTA

Uudistimme jo olemassa olevaa kehonpainotuntiamme, lisäämällä tunnin alkuun harjoitteita käsilläseisonnasta. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehonpainoa. Oikealla tavalla toteutettu kehonpainolla harjoittelu on yksi yleishyödyllisimmistä tavoista kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja ketteryyttä

KEHONPAINO - LIIKKUVUUS

Kehonhallintaa ja voimaa liikkuvuuden rajoissa.

Monipuolista avaavaa ja vahvistavaa liikettä keholle, jossa tavoitteena on kehittää ns. toimivampaa kehoa jokaisessa liikkeen suunnassa.

KEHONPAINO - VOIMA

Kehonpainotunnilla kehitetäänkin monipuolisesti voimaa, kestävyyttä, tasapainoa, liikkuvuutta ja erilaisia taitoja. Tunti sopii loistavasti kehittämään erityisesti yläkropanvoimaa.

Treenimetodi sopii niin aloittelijoillekin kuin kokeneemmille treenaajille, koska jokaisesta liikkeestä voi kehittää helpomman ja vaikeamman version. Luovuutensa takia kehonpainoharjoittelu on hauskaa ja haastavaa!

KUNTOPIIRI

Paluu siihen mistä Cross Training- tunnit aloitettiin salillamme. Monipuolinen ja tehokas treeni, joka toteutetaan kiertoharjoitteluna. Tunti parantaa tehokkaasti hapenottokykyä sekä lihaskuntoa. Välineinä käytetään vaihtelevasti mm. hyppyboxeja, voimistelurenkaita, leuanvetotankoa, dippitelineitä, köysiä, hyppynaruja, tankoja, kahvakuulia jne. Tunti kestää 60 minuuttia.

LIHASKUNTO

Monipuolista ja hauskaa!! Lihaskuntotunnilla treenataan vaihtelevasti kehon kaikkia lihasryhmiä. Tunnilla käytetään vaihtelevasti käsipainoja, tankoja, jättipalloa ja vastuskuminauhoja, tai tehdään liikkeet oman kehon painoa hyödyntäen. Tunti rakentuu lämmittelystä ja jatkuu 3-5:llä lihaskuntopatterilla, jotka toistetaan kahteen kertaan. Näin toistomäärät pysyvät pieninä ja jaksat paremmin koko tunnin ajan. Tunti päättyy rentouttaviin venyttelyihin. Tunti sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille treenaajille.

MUKSUJUMPPA

Hauska tunti 3-5 vuotiaille lapsille. Muksujumpassa kehitetään monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja ja tutustutaan yhdessä erilaisiin liikuntaleikkeihin. Lapsen kehonhallinta paranee ja taidot toimia ryhmässä kehittyvät kuin huomaamatta.

NISKA-SELKÄ (tammikuun 2019 uutuus)

Sopii kaiken tasoisille. Vahvistaa ja rentouttaa keskivartalon sekä, niska- ja hartia seudun lihaksia ja ehkäisee niiden ongelmissa.

Yoga- Flex

Yoga-Flex tunnilla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa. Liikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Tunnilla tehdään sekä aktiivia venytyksiä että pidempiä pitoja ja harjoitellaan hengitystekniikkaa. Tunnilla on mahdollisuus kokeilla rauhassa myös muutamaa haastavampaa asanaa, joita tehdään esim. Flow-Yogassa sekä Bodybalance- tunneilla. Yoga-Flex on rentouttava tunti ja hyvä ponnahduslauta Flow-Yoga, sekä bodybalance tunneille.

YOGA-VENYTTELY

Yoga-venyttely tunnilla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa.

Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille ja on hyvä ponnahduslauta Flow-Yoga
tunneille jotka löytyvät myös tarjonnastamme.

FLOW-YOGA

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä joogaharjoitus.

Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

Liikkeet virtaavat alkuasennosta toiseen. Tunti sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille kuntoilijoille.