Muu ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit kestävät 30 - 60 minuuttia.

Suureen hyvin ilmastoituun ryhmäliikuntasaliimme mahtuu tunnille jopa 60 henkilöä kerralla. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!

BOOTCAMP

Tunti on kuntoa kohottava ja rasvaa polttava tehokas kokovartalon treeni. Tunnilla hypitään narulla, tehdään paljon erilaisia kyykkyjä ja punnerruksia ja treenataan tehokkaasti myös keskivartalon lihaksia. Tunti sopii kaikille ja kestää 60 minuuttia. Tunnille mahtuu 25 treenaajaa.

CIRCUIT

30 minuuttia kestävä, monipuolinen kiertoharjoittelutunti. Tunti koostuu neljästä noin 7 minuutin kestoisesta työjaksosta, jota seuraa aina n. 1min palautus. Tunnilla pääset treenaamaan monipuolisesti sekä hapenottokykyä että lihaskuntoa. Välineitä käytetään vaihtelevasti. Tunti sopii kaikille. Treenitehokkuutta voit helposti säädellä painoilla ja omaa työtempoa vaihdellen.

FITBALL

Monipuolista lihaskuntoharjoittelua jättipallolla, jossa varsinkin keskivartalon lihakset saavat lukuisia toistoja. Pallo välineenä parantaa myös koordinaatiota ja tasapainoa! Tunti on kestoltaan 30min ja päättyy rauhallisiin venytyksiin. Tunti sopii kaikille.

FOAMROLLER

Tunti yhdistää aktiiviset venytykset sekä putkirullalla tehtävät kehoa huoltavat rullaukset.

HIIT

HIIT = High Intensity Interval Training, Nämä tunnit takaavat sinulle tuloksia nopeasti. Tunneilla treenataan paljon oman kehonpainolla, mutta joskus vastusta/haastetta voidaan lisätä esim. käsipainoilla, levypainoilla ja tangoilla. Hiit-tunnit kestävät vain 35 min.

HIIT- Jalat & Cardio -tunnilla keskitytään treenaamaan jalkojen lihaksia ja pakaroita. Tunnilla parannat hapenottokykyä, jalkojen lihaskuntoa, voimaa ja kestävyyttä. Tehokkaat Cardio osuudet kehittävät myös nopeutta, ketteryyttä ja ponnistusvoimaa.

HIIT- Kädet ja Vatsat - tunnilla keskitymme treenaamaan pääasiassa yläkropan lihaksia. Tunnilla parannat hapenottokykyä, sekä vahvistat vatsa-, selkä- ja käsivarsien lihaksia.

HIIT- treeni sopii kuntoilijoille, urheilijoille kuin vasta-alkajillekin. Hiit polttaa rasvaa, kohottaa kuntoa ja parantaa suorituskykyä. Mikä parasta - aikaa tarvitset vain 15-30 min. Aloittelijat voivat treenata Hiit- tunnilla aluksi esim. 15 min kunnes kuntotaso paranee ja jaksaa pidempään.


KAHVAKUULA

Lihaskuntoon, ryhtiin ja keskivartalon hallintaan keskittynyt toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. Tunnilla tehdään eri pituisia aikasarjoja ja käydään läpi tekniikoita. Tunti soveltuu niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmalle harrastajallekin. Haastavuutta voit helposti säädellä kuulan painon mukaan.

KEHONPAINO + KÄSILLÄSEISONTA

Uudistimme jo olemassa olevaa kehonpainotuntiamme, lisäämällä tunnin alkuun harjoitteita käsilläseisonnasta. Tunnilla käytetään vastuksena oman kehonpainoa. Oikealla tavalla toteutettu kehonpainolla harjoittelu on yksi yleishyödyllisimmistä tavoista kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja ketteryyttä.

KEHONPAINO - LIIKKUVUUS (Tammikuun 2017 uutuus!)

Kehonhallintaa ja voimaa liikkuvuuden rajoissa.

Monipuolista avaavaa ja vahvistavaa liikettä keholle, jossa tavoitteena on kehittää ns. toimivampaa kehoa jokaisessa liikkeen suunnassa.

KUNTOPIIRI

Paluu siihen mistä Cross Training- tunnit aloitettiin salillamme. Monipuolinen ja tehokas treeni, joka toteutetaan kiertoharjoitteluna. Tunti parantaa tehokkaasti hapenottokykyä sekä lihaskuntoa. Välineinä käytetään vaihtelevasti mm. hyppyboxeja, voimistelurenkaita, leuanvetotankoa, dippitelineitä, köysiä, hyppynaruja, tankoja, kahvakuulia jne. Tunti kestää 60 minuuttia.

MOBILITY

Lihakset kaipaavat säännöllisesti huoltoa ja nyt voit tehdä sen ohjatusti. Säännöllinen lihashuolto parantaa liikkuvuutta, nopeuttaa palautumista ja ennalta ehkäisee lihaskireyksiä. Mobility tunti kestää 50 min. Tunti pidetään Cross Training-salissa ja se on avoin kaikille.

LIHASKUNTO

Lihaskuntotunti on tehokasta perustreeniä koko kropallesi. Tunnin sisältö vaihtelee ja saat monipuolista treeniä koko kropallesi. Tunti sopii kaiken ikäisille ja tasoisille kuntoilijoille.

MUKSUJUMPPA

Hauska tunti 3-5 vuotiaille lapsille. Muksujumpassa kehitetään monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja ja tutustutaan yhdessä erilaisiin liikuntaleikkeihin. Lapsen kehonhallinta paranee ja taidot toimia ryhmässä kehittyvät kuin huomaamatta.

SALI CIRCUIT

Naistensalin puolella toteutettava kiertoharjoittelutunti. Tunnilla käytetään technogymin laadukkaita kiertoharjoittelu laitteita, joissa paineilmavastus. Circuit -tunti sisältää kuntosalilaitteiden lisäksi muutaman sykkeennosto pisteen, sekä tehokkaita lihaskunto liikkeitä oman kehonpainolla. Tunti sisältää alkulämmittelyn, 3 tehokasta treenikierrosta ja loppuvenyttelyn. Tunti on suunnattu naisille.

STEP

Tällä tunnilla pääset haastamaa sekä hapenottokykyäsi että lihaskuntoasi. Tunnilla yhdistyy tehokas askelluslaudalle, sekä monipuolinen lihaskuntoharjoittelu omankehonpainolla tai käyttäen levypainoa vastuksena. Tunti ei sisällä haastavia askelsarjoja, joten tunti sopii myös aloittelijoille. Tunnin raskauteen voi vaikuttaa itse säätämällä laudan tasoa.Tunti kestää 30 minuuttia.

YOGA-VENYTTELY (YOGA-FLEX)

Yoga-venyttely tunnilla lisäät liikkuvuutta sekä kehosi hyvää oloa.

Liikkuvuusliikkeiden alkuasennot ovat helppoja ja joogasta tuttuja. Rentouttava tunti sopii kaikille ja on hyvä ponnahduslauta Flow-Yoga
tunneille jotka löytyvät myös tarjonnastamme.

FLOW-YOGA

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä joogaharjoitus.

Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

Liikkeet virtaavat alkuasennosta toiseen. Tunti sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille kuntoilijoille.