Muu ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunnit kestävät 30 - 60 minuuttia.

Suureen hyvin ilmastoituun ryhmäliikuntasaliimme mahtuu tunnille jopa 60 henkilöä kerralla. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen!

BOOTCAMP

Tunti on kuntoa kohottava ja rasvaa polttava tehokas kokovartalon treeni. Tunnilla hypitään narulla, tehdään paljon erilaisia kyykkyjä ja punnerruksia ja treenataan tehokkaasti myös keskivartalon lihaksia. Tunti sopii kaikille ja kestää 60 minuuttia. Tunnille mahtuu 25 treenaajaa.

KAHVAKUULA

Lihaskuntoon, ryhtiin ja keskivartalon hallintaan keskittynyt toiminnallinen ryhmäliikuntatunti. Tunnilla tehdään eri pituisia aikasarjoja ja käydään läpi tekniikoita. Tunti soveltuu niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmalle harrastajallekin. Haastavuutta voit helposti säädellä kuulan painon mukaan.

KEHONPAINO - LIIKKUVUUS

Kehonhallintaa ja voimaa liikkuvuuden rajoissa.

Monipuolista avaavaa ja vahvistavaa liikettä keholle, jossa tavoitteena on kehittää ns. toimivampaa kehoa jokaisessa liikkeen suunnassa.

KUNTOPIIRI

Paluu siihen mistä Cross Training- tunnit aloitettiin salillamme. Monipuolinen ja tehokas treeni, joka toteutetaan kiertoharjoitteluna. Tunti parantaa tehokkaasti hapenottokykyä sekä lihaskuntoa. Välineinä käytetään vaihtelevasti mm. hyppyboxeja, voimistelurenkaita, leuanvetotankoa, dippitelineitä, köysiä, hyppynaruja, tankoja, kahvakuulia jne. Tunti kestää 60 minuuttia.

LATIN FOR LADIES

Tule nauttimaan tanssista kotkalaisen tanssintaiturin Jennin kanssa. Tunneilla on vaihtuvat koreografiat mihin latinorytmit tempaavat sinut varmasti mukaansa. Tunneille voit tulla ensikertalaisena milloin tahansa
Tunneilla harjoitellaan helppoja koreografioita ja tärkeintä on tanssin ilo!

LIHASKUNTO

Monipuolista ja hauskaa!! Lihaskuntotunnilla treenataan vaihtelevasti kehon kaikkia lihasryhmiä. Tunnilla käytetään vaihtelevasti käsipainoja, tankoja, jättipalloa ja vastuskuminauhoja, tai tehdään liikkeet oman kehon painoa hyödyntäen. Tunti rakentuu lämmittelystä ja jatkuu 3-5:llä lihaskuntopatterilla, jotka toistetaan kahteen kertaan. Näin toistomäärät pysyvät pieninä ja jaksat paremmin koko tunnin ajan. Tunti päättyy rentouttaviin venyttelyihin. Tunti sopii sekä aloitteleville että kokeneemmille treenaajille.

MUKSUJUMPPA

Hauska tunti 3-5 vuotiaille lapsille. Muksujumpassa kehitetään monipuolisesti liikunnallisia perustaitoja ja tutustutaan yhdessä erilaisiin liikuntaleikkeihin. Lapsen kehonhallinta paranee ja taidot toimia ryhmässä kehittyvät kuin huomaamatta.

NISKA-SELKÄ

Sopii kaiken tasoisille. Vahvistaa ja rentouttaa keskivartalon sekä, niska- ja hartia seudun lihaksia ja ehkäisee niiden ongelmissa.

PILATES

Kehon ja mielen laji, jonka teet aina omaa kehoa kuunnellen, omaan tahtiin.

Pilatesharjoittelu painottuu keskivartalon syviin, (yleensä heikoimpiin) lihaksiin, joten
säännöllisen treenauksen myötä voit havaita ryhdin parantuneen, hengittämisen muuttuneen tehokkaammaksi ja helpommaksi sekä keskivartalon solakoituneen. Tämä tunti sopii kaikille hyvinvoinnistaan huoltapitäville, mutta erityisesti liikuntaharrastuksen vasta-alkajille.

POWERFLOW-YOGA

Tietoisempaa läsnäoloa, enemmän voimaa ja notkeutta, vähemmän stressiä, parempi ruuansulatus ja unen laatu. Mm. näitä ominaisuuksia pystyt harjoittamaan PowerFlow-Yoga tunnillamme. Muokkaa Yogasarjasta itsellesi sopivan haastava. Tämä keskitason Yogaharjoitus sopii aloittelevalle sekä jo kokeneemmallekin treenaajalle.

FLOW-YOGA

Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä joogaharjoitus.

Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla.

Liikkeet virtaavat alkuasennosta toiseen. Tunti sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille kuntoilijoille.