LesMills

LES MILLS™ on uusiseelantilainen yritys, jonka tunteja löytyy jo yli 80 maasta ja yli 13 000 salilta. Joka viikko inspiroiville LesMills -tunneille osallistuu noin 6 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa. Hyväntuulen Kuntoklubi kuuluu tähän tuhansien salien verkostoon Suomessa. Tarjoamme sinulle jatkuvasti uusia LesMills-liikuntaelämyksiä. LesMills-lajikohtaiset harjoitusohjelmat päivittyvät kolmen kuukauden välein.

Tunneille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Katso lukujärjestys täältä!

BODYATTACK®

Sporttinen ja aerobinen sisäjuoksutunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Tässä energisessä intervallitreenitunnissa yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Kulutat tunnilla ison määrän kaloreita. Samalla kun pidät hauskaa vahvistat myös keuhkojasi, sydäntäsi ja lihaksiasi.

BODYBALANCE®

Hienovarainen yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta, joka auttaa keskittymään ja rauhoittumaan. Hallitun hengityksen, keskittymisen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien avulla tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnin kesto 55 min.


Tarjonnastamme löytyy myös BODYBALANCE Flexibility, jonka kesto on 30 min. Tunnilla teemme liikkuvuus ja kehon huoltoharjoitteet, kuten tai chi lämmittely, aurinkotervehdys, lonkan avaukset, selänkierrot, venytykset jalan takaosille ja lyhyt loppurentoutus.

BODYCOMBAT®

Tunti, jossa on paljon voimaa ja energiaa. Haasta kuviteltu vastustajasi käyttäen tekniikoita eri taistelulajeista (karate, taekwondo, nyrkkeily, capoeira) ja kuluta samalla runsaasti energiaa. Tunnin kesto n. 55 min.

BODYPUMP®

Lihaskuntotreeniä, joka vahvistaa ja haastaa koko kehon! Hauska tunti hyvän musiikin tahdissa. Sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille, jotka haluavat tehokkaan treenin. Tunnin kesto 55 min.

BODYPUMP®30 - tunnilla käydään läpi kaikki isot lihasryhmät, jolloin saat tehokkaan treenin koko kropalle vain 30 minuutissa. Tunnilla tehdään lämmittely, kyykyt, rinta, selkä ja vatsalihas osuudet. Tämän treenin voit yhdistää esim. 30 min Spinning tunnin kanssa, jolloin kroppa on varmasti hereillä ennen tunnin alkua ja saat uutta tehoa treenin, kun syketasot kohoavat ylemmäksi.

BODYPUMP®45 - tunnilla saat tehokkaan treenin koko kropalle. Uudistetusta 45 minuutin versiosta löytyy yhdistelmänä hauis + ojentaja kappale sekä askelkyykky olkapää yhdistelmä, tämä tekee treenistä entistä intensiivisemmän ja tehokkaamman.

CXWORX®

Nopea ja tehokas treeni 30 minuutissa. Parantaa voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta, mitkä auttavat ehkäisemään rasitusvammoja. Dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia, mikä parantaa myös yleistä hyvinvointia.

RPM®

RPM on helppo, hauska ja tehokas sisäpyöräilytunti vauhdikkaan musiikin tahdissa. RPM- tunti kohottaa aerobista kuntoa, parantaa sydämen ja keuhkojen kapasiteettia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä vahvistaa jalkojen lihaksia.

Hikitreeni vapauttaa mielihyvähormoni endorfiinia, mikä mm. purkaa stressioireita ja lisää yleistä hyvinvointia.

RPM sopii kaiken tasoisille kuntoilijoille. Jokainen voi itse valita pyörän vastuksen ja siten säädellä harjoituksen tehoa omalle kuntotasolleen sopivaksi.