Jäsenyys

Meillä voit valita juuri sinulle sopivan jäsenyysvaihtoehdon. Jäsenvaihtoehtoja löytyy kattava valikoima pelkästä kuntosalijäsenyydesta ryhmäliikunta- ja All InClusive Cross Training jäsenyyteen. Meillä et maksa liittymismaksuja. Voit myös ostaa viikon kokeilujäsenyyden hintaan 25 €, tai kahden viikon kokeilujäsenyyden hintaan 40 €.

Ikäraja kuntosalille sekä tunneille on 11v.


Katso hinnasto täältä!

Alle 18-vuotiaat tarvitsevat vuosijäsenyyttä varten vanhempiensa suostumuksen.

Suosittele salia ystävällesi!!!
Vuosijäsenenä saat kuukauden ilmaista kuntoiluaikaa jokaisesta vuodensopimuksen tehneestä ystävästäsi (tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin).

Vuosijäsenyys Kuntosalille

All InClusive vuosijäsenyys

56€/kk, opiskelija/ eläkeläinen/perhe 49,90€/kk

Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Sisältää kuntosalien rajattoman käytön 05.00-23.30.

Vuosijäsenyys kuntosali, ryhmäliikunta & spinning

69€/kk, opiskelija/eläkeläinen 65€/kk. Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkee jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Jäsenyys sisältää CrossTraining tunnin, ryhmäliikunnan, spinningin ja kuntosalien rajattoman käytön klo 5.00-23.30.

12 kk aamupäivä vuosijäsenyys

61€/kk, opiskelija/ eläkeläinen 57€/kk
Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. sisältää ryhmäliikunnan, spinningin, kuntosalien rajattoman käytön klo 05.00-23.30.

50€/kk, opiskelija/eläkeläinen 50€ Tämän jäsenyyden minimijäsenyysaika on 12 kuukautta. 12 kuukauden jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi kuukausittain, kunnes se irtisanotaan kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. sisältää ryhmäliikunnan, spinningin, kuntosalien käytön. Saapuminen klo 14.00 mennessä.

Kuukausikortti

10 kerran kortti

72€/kk, opiskelija/eläkeläinen 68€/kk
Ei edellytä sopimusta. Lataat kuntoiluaikaa juuri silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Kortti on voimassa 30 päivää. Sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan, spinningin rajattoman käytön klo 05.00-23.30.
92€/kk, opiskelija/eläkeläinen 88€/kk
Ei edellytä sopimusta. Lataat kuntoiluaikaa juuri silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Kortti on voimassa 3 kuukautta latauspäivästä. 10x korteissa 1 ryhmäliikuntatunti tai kuntosalikäynti vastaa 1 käyntikertaa. Kulku avainkortilla 05.00-23.30.

Perhejäsenyys

Kun samasta taloudesta liittyy jäseniksi kaksi tai useampi henkilö, saavat jäsenet edullisemman perhejäsenyyden. Perheen yhteinen vuosijäsenyyden hinta on alhaisempi kuin kahden tai useamman normaalijäsenyyden yhteishinta. Perhejäsenyyden edellytyksenä on, että perheenjäsenet asuvat samassa taloudessa ja että mahdolliset suoraveloitukset tehdään yhdeltä tililtä. Perheestä ensimmäinen jäsen maksaa normaalihinnan 61€/kk ja kaikki seuraavat 57€/kk.

12-14 vuotiaat jäsenen lapset treenaavat edullisesti 40€/kk.