Cross Training -tunnit

Cross Training Strength- ja Mix- tunnit painottuvat joko voima tai voimakestävyyden ja kestävyyskunnon kehittämiseen. Kaikkien tuntien sisällöt vaihtelevat useasti, joten harvoin tehdään samaa treeniä kahteen kertaan.

Yhdelle tunnille mahtuu 16 henkilöä, ja tunneille on ilmoittauduttava etukäteen.

Cross Training -varausjärjestelmä on käytössäsi jo starttikurssin aikana. Kun olet käynyt Cross Training starttikurssin tai käynnissä olevan kurssin aikana, voit varata paikkasi Cross Training -tunneille. Ensimmäiset varausjärjestelmän tunnukset ovat ilmaiset. Mikäli joudut uusimaan tunnukset, veloitamme siitä 5€. Joten kirjoitathan tunnukset itsellesi ylös!


Varaa paikkasi Cross Training-tunneille täältä.

CT-Strength Kyykky- ja Vetopäivät:

CT Strength (Voimatuntien) jako:
MA Kyykky
TI Veto
Ke Kyykky
TO Painonnosto (ei voimatunteja)
PE Veto
LA Kyykky
SU Veto

CT-PROGRESSIO

Ct-Progressio -tunti sisältää kolme osiota: mobility + lämmittely, voima + apuliike, sekä hengityselimistöä ja voimakestävyyttä rasittavan treenin.

Ct-progressio tunnit noudattavat kestoltaan kolmen kuukauden syklejä ja
jokaisen syklin aikana keskitytään kehittämään eri voimantuoton osa-alueita:
peruskunto, maksimivoima, räjähtävyys jne.

Ct-Progressio tunnin ohjelmoinnista asiakas saa parhaan hyödyn silloin, kun
pystyy säännöllisesti käymään lukujärjestyksessä olevilla kolmella eri tunnilla:
(kyykky-, veto- ja työntöpäivä).

Työntö - Maanantai

Kyykky - Keskiviikko

Maastaveto - Sunnuntaisin

BOOTCAMP

Tunti on kuntoa kohottava ja rasvaa polttava tehokas kokovartalon treeni. Tunnilla hypitään narulla, tehdään paljon erilaisia kyykkyjä ja punnerruksia ja treenataan tehokkaasti myös keskivartalon lihaksia. Tunti sopii kaikille ja kestää 60 minuuttia. Tunnille mahtuu 25 treenaajaa.

CT-Endurance (ei lukujärjestyksessä tällä hetkellä)

Endurance-tunnit kehittävät kestävyyttä, hapenottokykyä ja voimakestävyyttä. Tunti koostuu teknisesti helpoista liikesarjoista, jotka suoritetaan kehonpainolla ja kahvakuula/levytanko yhdistelmillä. Tunnin tarkoituksena on haastaa itsensä harjoittelemaan omalla maksimi temmolla. Tunti antaa koko kropalla haastetta ja polttaa runsaasti kaloreita. Tunnin intensiivinen osuus kestää n. 30-40 minuuttia ja se voi olla jaettuna suoraan tekemiseen tai erilaisiin intervalli comboihin.

CT-Strength

Strength-tunnit on jaettu kahteen pääryhmään. Toisella tunnilla keskitytään erilaisiin kyykkyihin ja niiden kanssa suoritetaan kehonpainolla tehtäviä voima- apu liikkeitä. Toinen tunti keskittyy vetoliikeisiin sisältäen maastavedon ja tangolla/kahvakuulilla tehtävät apu- voimaliikkeet tukemaan maastavetoa.

CT-Mix

Mix-tunnit koostuvat 1-2 voimaosiosta ja sen jälkeen suoritetusta kestävyysosiosta. Tunti parantaa lihaskuntoa, sekä hapenottokykyä. Tunnilla jokainen pystyy treenaamaan omaan tahtiin ja näin tehdä treenistä juuri itselleen haastavan.

Mobility

Tunnilla keskitytään huoltamaan kehoa. Tunti sopii kaikille. Tunti pidetään Cross Training-salissa

Kehonpaino

Kehonpainotunti on mielenkiintoinen ja tehokas harjoittelutapa, jossa käytetään vastuksena oman kehonpainoa. Oikealla tavalla toteutettu kehonpainolla harjoittelu on yksi yleishyödyllisimmistä tavoista kehittää koordinaatiota, liikkuvuutta, voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja ketteryyttä.

Painonnosto

Tunnilla harjoitellaan painonnostoon kuuluvia liikkeitä, kuten rinnalleveto, työntö ja tempaus. Joka toinen viikko treenataan rinnalleveto ja työntö liikkeet + oheisharjoitteet ja joka toinen viikko harjoitellaan tempaus + oheisharjoitteet.

Ring Strength

Rengasliikkeet ovat kehonpainoilla tehtävien liikkeiden vaikein yksittäinen osa-alue ja vaatii selkeän ohjelman, joilla fyysisiä ominaisuuksia kehitetään. Tunneilla tehdään rengas harjoituksia omaan tahtiin ja jokainen voi treenata helposti omalla tasollaan koko ajan kehittyen. Tunnit ovat matalasykkeisiä.

StreetWorkOut

Street WorkOut on laji, jossa tehdään kehonpainoharjoittelua eri ympäristöissä. Laji on lähtöisin USA:sta, jossa se sai alkunsa hieman yli 10 vuotta sitten. Lajiin kuuluu olennaisesti sopeutuminen ympäristöön sekä luovuus. Street Workout on saanut vaikutteita mm. telinevoimistelusta ja parkourista. Lajille tyypillisiä liikkeitä ovat leuanveto, punnerrukset ja dipit erilaisine variaatioineen. Street- Lifting tunnilla pääset haastamaan kehonpainon lisäksi myös lisäpainoilla.

Monipuolista, tehokasta, erilaista ja kehittävää!