Cross Training -tunnit

Cross Training Strength- ja Mix- tunnit painottuvat joko voima tai voimakestävyyden ja kestävyyskunnon kehittämiseen. Kaikkien tuntien sisällöt vaihtelevat useasti, joten harvoin tehdään samaa treeniä kahteen kertaan.

Yhdelle tunnille mahtuu 16 henkilöä, ja tunneille on ilmoittauduttava etukäteen.

Cross Training -varausjärjestelmä on käytössäsi jo starttikurssin aikana. Kun olet käynyt Cross Training starttikurssin tai käynnissä olevan kurssin aikana, voit varata paikkasi Cross Training -tunneille. Ensimmäiset varausjärjestelmän tunnukset ovat ilmaiset. Mikäli joudut uusimaan tunnukset, veloitamme siitä 5€. Joten kirjoitathan tunnukset itsellesi ylös!


Varaa paikkasi Cross Training-tunneille täältä.

CT-PROGRESSIO

Ct-Progressio -tunti sisältää kolme osiota: mobility + lämmittely, voima + apuliike, sekä hengityselimistöä ja voimakestävyyttä rasittavan treenin.

Ct-progressio tunnit noudattavat kestoltaan kolmen kuukauden syklejä ja
jokaisen syklin aikana keskitytään kehittämään eri voimantuoton osa-alueita:
peruskunto, maksimivoima, räjähtävyys jne.

Ct-Progressio tunnin ohjelmoinnista asiakas saa parhaan hyödyn silloin, kun
pystyy säännöllisesti käymään lukujärjestyksessä olevilla kolmella eri tunnilla:
(kyykky-, veto- ja työntöpäivä).

Työntö - Maanantai

Kyykky - Keskiviikko

Maastaveto - Sunnuntaisin

CT-Basic

CT-Basic on tehokas koko kropan treeni. Tunti sopii erinomaisesti sinulle joka

ehdit treenaamaan 1-2x viikossa ja erinomainen valinta esim. tauon jälkeen CrossTraining tunneille palaavalle.

CT-Strength

Strength-tunnit on jaettu kahteen pääryhmään. Toisella tunnilla keskitytään erilaisiin kyykkyihin ja niiden kanssa suoritetaan kehonpainolla tehtäviä voima- apu liikkeitä. Toinen tunti keskittyy vetoliikeisiin sisältäen maastavedon ja tangolla/kahvakuulilla tehtävät apu- voimaliikkeet tukemaan maastavetoa.

CT-Mix

Mix-tunnit koostuvat 1-2 voimaosiosta ja sen jälkeen suoritetusta kestävyysosiosta. Tunti parantaa lihaskuntoa, sekä hapenottokykyä. Tunnilla jokainen pystyy treenaamaan omaan tahtiin ja näin tehdä treenistä juuri itselleen haastavan.

Painonnosto

Tunnilla harjoitellaan painonnostoon kuuluvia liikkeitä, kuten rinnalleveto, työntö ja tempaus. Tiistaisin treenataan rinnalleveto ja työntö liikkeet, sekä niiden oheisharjoitteita ja torstaisin harjoitellaan tempausta ja tempaukseen kuuluvia oheisharjoitteita.

Ring Strength

Tunneilla tehdään rengas- ja kehonpainoharjoituksia, kuten erilaisia punnerrusliikeitä, vetoliikkeitä, roikuntoja sekä pitoja. Harjoitukset tehdään omaan tahtiin ja jokainen voi treenata helposti omalla tasollaan koko ajan kehittyen. Tunnit ovat matalasykkeisiä.

StreetWorkOut

Street WorkOut on laji, jossa tehdään kehonpainoharjoittelua eri ympäristöissä. Laji on lähtöisin USA:sta, jossa se sai alkunsa hieman yli 10 vuotta sitten. Lajiin kuuluu olennaisesti sopeutuminen ympäristöön sekä luovuus. Street Workout on saanut vaikutteita mm. telinevoimistelusta ja parkourista. Lajille tyypillisiä liikkeitä ovat leuanveto, punnerrukset ja dipit erilaisine variaatioineen. Tunnilla pääset haastamaan kehonpainon lisäksi myös lisäpainoilla.

Monipuolista, tehokasta, erilaista ja kehittävää!