Cross Training

Cross Training on monipuolinen ja tehokas harjoittelumuoto, jossa yhdistyvät levytangolla tehtävät voimaliikkeet (etu- takakyykky, maastaveto, pystypunnerrus) ja kehonpaino-, kahvakuula- ja voimistelurengasliikkeet yhdeksi mielenkiintoiseksi ja tehokkaaksi kokonaisuudeksi.
Tunneilla käytettävät liikkeet sopivat kaikille kuntotasosta ja iästä riippumatta, koska liikkeet ovat valittu niin, että niitä on helppo vaikeuttaa tai keventää harjoittelijan taito- ja voimatasojen mukaan. Näin ollen kaikki saavat samalla tunnilla itselleen sopivan tehokkaan treenin.

Salimme Cross Training -tunnit on suunniteltu siten, että jokaisen harjoittelijan taitotasot ja fyysiset ominaisuudet voidaan ottaa harjoittelussa huomioon, näin ollen on erityisen tärkeää suorittaa Cross Training -starttikurssi, jolla varmistamme asiakkaiden oikeat suoritustekniikat ja turvalliset liikeradat. Kaiken perusteena onkin tekniikoiden-, taitojen ja - kehonhallinen oppiminen, josta voidaan turvallisesti edetä muiden ominaisuuksien kehittämiseen ja näin ollen saadaan toiminnallinen ja tasapainoinen keho, kuitenkin niin, että jo ensimmäisestä harjoituksesta kunto lähtee nousemaan.

Cross Training -varausjärjestelmä

Kun olet käynyt Cross Training starttikurssin tai käynnissä olevan kurssin aikana, voit varata paikkasi Cross Training -tunneille. Ensimmäiset varausjärjestelmän tunnukset ovat ilmaiset. Mikäli joudut uusimaan tunnukset, veloitamme siitä 5€. Joten kirjoitathan tunnukset itsellesi ylös!

Varausjärjestelmässä sinulla voi olla 5 varausta kerralla. Varauksia pystyt tekemään aina 14 seuraavalle päivälle.

Mikäli et pääse osallistumaan varaamallesi tunnille tunti on peruttava viimeistään 4h ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Mikäli sinulla on kolme perumatta jäänyttä tuntia puolen vuoden sisällä, et pääse enää kirjautumaan tunneille. Perumattomien käyntien nollauksesta veloitamme 9,20€ / perumaton käynti. Peruthan siis tunnin ajoissa, jotta kaikki halukkaat pääsevät treenaamaan.


Varaa paikkasi tunneille varausjärjestelmästä.